NOTA DE PREMSA

La Plataforma d’Afectats per la Superilla de PobleNou (PAS-P9) ha començat a recollir signatures d’adhesió a la demanda judicial contra l’Ajuntament de Barcelona on sol·licita la retirada de la Superilla de PobleNou.  Aquesta demanda entrarà al jutjat contenciós d’aquí pocs  dies, ja que el tràmits i terminis previs reglamentaris ja es van complimentar.

Per facilitar la recollida d’adhesions, la PAS-P9 instal·larà una taula a la rotonda de Rambla Poble Nou-Pujades  cada diumenge fins al 27 de maig.

Excepcionalment, aquest cap de setmana, en lloc de diumenge, la taula s’instal·larà dissabte 14 d’abril.

Després de 20 mesos des que es va implantar de superilla,  ens trobem que aquest Ajuntament segueix amb la seva posició de no negociar res, ni amb els veïns ni amb la resta de grups municipals, la qual cosa fa imprescindible el procediment judicial per obligar a rectificar aquesta decisió, irregular des del punt de vista legal i també des del punt de vista democràtic.  Decisió que ha estat rebutjada per la immensa majoria d’afectats que van dipositar una papereta en una urna en la consulta popular organitzada fa un any per aquesta Plataforma.

Convé recordar que aquesta Plataforma va demanar que fos l’Ajuntament qui organitzés la consulta, cosa a la qual es va negar.  Sens dubte, la negativa a consultar es fonamentava en el coneixement que la Superilla és rebutjada per la gran majoria de veïns de la zona.

En aquest link podeu llegir els fonaments de la demanda judicial per a la declaració de nul·litat de totes les actuacions d’implantació de la superilla.

PLATAFORMA AFECTATS SUPERILLA POBLENOU –  PAS-P9

 

One thought on “NOTA DE PREMSA

Els comentaris estan tancats.