La Superilla del Poble Nou inicia el seu camí cap al jutjat

Per tot això,

SOL.LICITEM al Ajuntament de Barcelona, l’aturament i retirada de totes les infraestructures instaurades com a conseqüència de la implementació de la prova pilot Superilla P9, avaluar les nefastes conseqüències de les actuacions urbanístiques dutes a terme en el barri de Poblenou, revertir les mesures circulatòries en que s’ha sotmès al Barri així com a manifestar que si no obtenim resposta a la reclamació formulada en el plaç màxim de sis mesos, ens entendrem facultats per a acudir a la corresponent via contenciosa administrativa.

Així acaba el document que la Plataforma d’Afectats per la Superilla del PobleNou hem presentat avui a l’Ajuntament.

Ara, segons la llei de procediment administratiu, cal esperar sis mesos, i si l’Ada Colau no dóna resposta satisfactòria, a primers de febrer de 2018 presentarem al jutjat la corresponent demanda amb la sol·licitud abans esmentada.

Mentre, durant aquests sis mesos, la PAS·P9 seguirem treballant carregant-nos de raó i de raons de cara a reforçar la demanda que presentarem a la data esmentada.  Entre altres actuacions estem preparant la presentació d’una altra demanda, de tipus col·lectiu (suma de demandes individuals) en reclamació de danys i perjudicis per depreciació de patrimonis i d’altres perjudicis estimats, a causa de la Superilla P9.

UN ALTRE CONFLICTE AMB ELS CIUTADANS QUE L’ADA COLAU NO HA SABUT GESTIONAR

Una alcaldessa que tingués com a principal objectiu millorar de la qualitat de vida del conjunt dels seus veïns ja fa mesos que hauria retirar la “prova pilot” de la Superilla P9.

Una alcaldessa que tingués com a objectiu buscar consensos municipals, ja hauria retirar la superilla fa setmanes, a la vista de la votació produïda al Plenari del Districte on la majoria de representants municipals van votar per la retirada.

Una alcaldessa que mantingués la seva paraula i els seus compromisos en relació a la participació ciutadana a l’hora de demanar que la votessin hauria retirat la Superilla P9 ja fa temps.

Una alcaldessa que cregués en la democràcia i en la participació dels veïns en la definició dels seus barris hauria decidit retirar la Superilla en el mateix moment en què va conèixer el resultat del referèndum auto-organitzat pels propis veïns.  Referèndum que va donar un rebuig a la Superilla del 87% dels votants.

Però no.  L’alcaldessa Colau no és d’escoltar, ni de negociar, ni de buscar la qualitat de vida dels barcelonins, ni de minimitzar els problemes.  L’alcaldessa Colau és d’exercir el poder, d’imposar, de menysprear els discrepants, de convertir els temes de gestió en conflictes socials, de dir una cosa un dia i fer la contraria un altre segons li convingui al seu partit…

Aquesta actitud és la que ens ha portat a iniciar el procediments d’impugnació legal de la Superilla P9.

Podeu veure el document en el següent enllaç: ESCRIT PREVI CONTENCIÓS ADMINISTRATIU