La Plataforma d’Afectats per la Superilla del Poblenou torna a sortir al carrer avui dijous al vespre

A les accions endegades aquest gener, s’incorporaran noves reivindicacions a partir del mes vinent

Avui dijous, a les 19.00h (cruïlla Pallars-Badajoz), els veïns del Poblenou estan convocats a tallar de nou els carrers del barri a la cruïlla dels carrers Pallars i Badajoz, per protestar contra la Superilla del Poblenou. La convocatòria, a càrrec de la Plataforma d’Afectats per la Superilla del Poblenou, és una continuació de les accions endegades aquest mes de gener.

Des de la Plataforma d’Afectats rebutjem el projecte de Superilla que l’Ajuntament ha divulgat mitjançant díptics distribuïts pel barri la setmana passada, després de l’inici de les reivindicacions. Des de la Plataforma s’ha continuat participant a les reunions de la Comissió de Treball creada expressament, on ha reiterat el seu rebuig als projectes. A més, fa una setmana, va entregar un document per escrit al consistori municipal amb propostes sobre com tractar urbanísticament el barri.
 
En vistes a la manca de diàleg del Govern municipal, els veïns preparen també noves mobilitzacions, de cara al febrer, que s’afegiran al tall de carrers.
Anuncis